اغلب ما تحت تأثیر گفته های دیگران و چیزهایی که در دوران کودکی به ما تلقین شده و در ذهنمان حک شده اند قرار می گیریم و نمی دانیم که باید چه واکنشی با حرفهای آدمهای سمی و پررو داشته باشیم همان طور که چوب و سنگ می توانند استخوانهای ما را خورد کنند، به همان اندازه هم حرفهای نیش و کنایه دار دیگران نیز باعث خورد شدن استخوانهای ما می شوند و نه تنها از لحاظ جسمی بلکه از لحاظ روحی نیز آسیب می زنند.
خاطرات کودکی
در حقیقت انسان از نظر احساسی بسیار آسیب پذیر است و خاطرات دوران کودکی نه تنها از ذهنش پاک نمی شوند بلکه بدون اینکه متوجه شود بر تصمیمهای آینده او نیز تأثیر می گذارد و در نتیجه اعتماد به نفس و کل زندگی را تحت تأثیر قرار می دهد. و این یکی از دلایلی است که امروز می بینیم اغلب افراد بر اثر کمبود اعتماد به نفس به مشاور مراجعه می کنند.
اغلب افراد به دلیل ناتوانی در تغییر در وضع زندگی خود با مشکلاتی روبرو می شوند و نوعی حس بی لیاقتی و ضعف در خود احساس می کنند و بعد از مشاوره با روان شناس به این حقیقت پی می برند که تمام این مشکلات ریشه در کودکی آنها دارد.
آدمهای سمی
لقب آدمهای سمی کاملاً برازنده افراد بد ذاتی است که عقده های درونی خود را به سمت دیگران شلیک می کنند و نگرانی، استرس و انرژی منفی را به دیگران منتقل می کنند. آدمهای سمی همان کسانی هستند که به جای حمایت از موفقیتها و پیشرفتهای ما، به طور مستقیم یا غیرمستقیم برای ما مانع می تراشند و ما را ناامید می کنند. آنها عمداً یا سهواً ما را ناراحت میکنند و یا به ما آسیب می رسانند و برای تخریب اعتماد به نفس ما، تیشه به ریشه شخصیتمان تلاش می کنند. کاری می کنند که در برابرش بی دفاع شویم و امکان مقاومت را از دست می دهیم تا بتوانند به هدفشان برسند.
تنها راه حل مقابله با افراد سمی، قطع رابطه با آنهاست
برگرفته از کتاب آدمهای سمی